29 mars

Å så blev de vinter igen. Eller vinter är kanske att överdriva men snöar gör de iaf. Klart de gör på min lediga dag.
Var och träna klockan halv åtta imorse sen när jag kom hem gjorde jag iordning frukost och la mig i sängen och kolla på gårdagens big brother. Nu ska jag väl hämta teori böckerna och sätta igång med de. I maj SKA jag tamefan ha körkort!!





Den här söta nallen och dikten fick jag av Sarah i förrgår för jag är så rädd för spöken nu för tiden! Vart så glaaad så glad!! :D De är nog de roligaste som finns att få såna här presenter! :) Puss på världens bästa Sarah!

18 mars

Sitter hemma hos mammi med färg i håret och väntar på att jag ska skölja ur de. Och nyklippt är jag också! Sarah är allt snäll hon. Mamma står och lagar thaimat som vi ska äta ikväll och efter de ska jag ta mina dumle kakor som jag bakade tidigare idag och traska över till Becci.

Och min snälla mamma hade köpt fina presenter till mig från thailand som jag blev så glaaad över! ÄLSKAR bikinisarna!! 

18 mars

Här var de torrt! Har inte så mycket att skriva mer än att jag sitter och väntar på att mamma som kom hem från thailand igår ska komma och hämta mig så ska jag hem med henne! Sen ska jag följa med Annika och mamma och klippa sig hos Sarah. Ska försöka tigga att Sarah kan klippa bort mina slitna toppar då också. Sen ikväll blir de tjejkväll hos Becci :)

8 mars

Å va kul att jag är ledig en vecka framåt och ska på en efterlängtat kryssning på fredag och jag har gått och blivit sjuk! Fittjävel. De var bara en månad sen jag var sjuk och nu har jag blivit de igen. Så om jag mår så här på fredag så blir de ingen båt för mig. Men så mycket vitaminer jag knaprar så ska jag fan va friskare på fredag!! Fyfan så jävla irriterande!!!

6 mars

I vanlig ordning så spenderar jag min söndags kväll med Pernilla. Vi laddade upp med melon, hallondricka, chips och loka och kolla solsidan! Tidigare idag åkte jag, Penrilla, Linnea och Rasmus till åsby och kolla inredningsaffären och sen gick vi och klappa kaniner som jag tyckte va jätte söta tills en kaninfan slog mot mig och rev mig på handen. Visste inte ens att kaniner gjorde sånt. Sen åkte vi till vallby frilufts museum och kolla hästar, grisar och får. En mycket bra söndag!!

6 mars

Å va fin! Den vill jag ha!

2 mars

Mina dagar ser ungefär likadana ut så nå kul har jag direkt inte att skriva. Jag har nyss tryckt i mig en förbannat fin frukost och nu sitter jag och kollar på tv. Klockan halv tolv blir de träning och efter de hoppas jag att sarah vill åka till maxi med mig så jag kan storhandla och så jag kan kolla om de finns nå gardiner som jag vill ha. Jag har fått för mig att jag ska göra om i mitt kök så nu har psyket kommit fram ur mig som inte kan tänka på nå annat än gardiner just nu. Men jag tycker att allt med gardiner och inredning är kul så!

RSS 2.0