30 april

Jag är helt död i kroppen efter helgen. Och de är inte med anledning av alkohol, de har det inte varit på fyra månader för att vara exakt. Nu för tiden är det den mängd med mat jag stoppar i mig på helgerna anledningen till att jag mår som jag mår på måndagen.

I helgen hade vi som sagt tjejkväll. Alla utom Pernilla. Vi firade Becca lite i förskott med tårta och present. Blev en ganska tidig kväll men de var kul att träffas allihoppa! Igår så åkte jag, Josefine och Christian till mamma och satt i solen och sen grilla vi. Och när jag kom hem därifrån gick jag raka vägen till Pernilla och Thom och hade filmkväll. Mitt favoritpar!!  

Idag har de vart jobb från 8,30-19,30, med 2 timmars rast iof. Och imorgon är de jobb 7,30-21,15 med en timmas rast. Så min valborg kommer inte vara så spännande..

28 april

Älskar att gå upp tidigt så man kan äta frukost länge! Och de blev bara bättre att de var ice age på tv. Nu blir de jobb sen klockan halv ett tar jag helg!


27 april

Så sitter jag här igen och väntar på att tiden ska gå fortare. Men slutar om en timma och 25 minuter så de går förhoppningsvis fort. Ska sysselsätta mig med att kolla lets dance om de fortsätter att vara så här lugnt.

Vill att de ska bli imorgon nu. Vi ska ha tjejkväll med mat, godis och film! Innan de ska jag träna sen ner fort på stan och lämna tillbaka de jag köpte igår. Klickade också hem en väst för några dagar sen som jag hämta ut idag. Vet inte om jag ska behålla den men de lutar mot de. Den satt ganska stort men enligt Pernilla skulle jag se ut som ett barn om den satt mindre. Och de vill man väl inte? Neeej den behålls nog!


27 april

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska gå fortare. Jobbar delad tur idag så jag är ledig mellan ett och halv fem.

Igår efter jobbet så åkte jag och hämta upp Kandell så åkte vi till hälla. Jag skulle köpa en liten present till Ted som tack för han var snäll och tanka min bil förra veckan. Jag köpte lite grejer till mig med meen som jag ska lämna tillbaka. Måste spara mina pengar! Plus att jag beställde ett par låga vita converse igår också, men de har jag velat ha länge och nu fanns dom i min storlek för bara 350kr. Älskar att ha små fötter så man kan ha barn skor, blir mycket billigare! De är iaf så kul att ha börja umgås med Kandell igen och jag är så GLAD att vi har kontakt igen! Han var ju som sagt min bästa vän förut och jag tycker de har vart så tråkigt att sån vänskap vi hade skulle behöva ta slut för förhållandet tog slut. Plus att vi har många gemensamma kompisar som jag lärt känna genom honom som jag älskar och nu kan man umgås allihopa så allt blir så mycket roligare nu:)



25 april

Idag har jag handlat, storstädat, tvättat, lagat matlådor, vart ute och sprungit, varit hundvakt, jobbat, tränat och nuu sitter jag i soffan och ska inte göra nånting mera!

Å min kväll gjordes när jag skulle åka å träna och i bilen möttes jag av en fin present från Sarah som tack för hon fick låna bilen! Jag blev så glaad och du är underbar Sarah!!:) <3 försökte lägga upp bild men de går inte från mobilen?! Får damp!!


23 april

De blev inte att vi gick till Kandell igår. Var helt slut efter att ha jobbat hela dagen så jag gick till Ica och köpte godis så gick jag hem och la mig med täcket i soffan och tände massa ljus och kolla bb. Typ de finaste som finns en söndag man jobbat! Såg idag också att nästa gång jag är ledig är nästa onsdag. Då har jag jobbat 12 dagar i sträck. Kul. Meen vad gör man inte!


22 april

Igår efter jobbet så sprang jag bokstavligt talat hem och duscha och gick sen till Pernilla. Vaxade henne under armarna och om jag inte visste annat så skulle jag tro att de var en man som jag vaxa. Tyckte att vi skulle ta före och efter bilder men de skulle vara för groteskt att lägga upp så folk fick se.

Jag och Pernilla jobbar lika idag så ikväll klockan sju när vi slutar ska vi hem till Kandell med Thomas och appel och planeraa! Har så mycket kul att se fram emot!




21 april

Igår spenderades som sagt kvällen först hos Lena. Hon bjöd på ägghalvor, sallad, fläskfilé med klyftpotatis och ananaspaj med grädde till efterätt som jag tryckte i mig två stora portioner av. De var huur gott som helst! Har aldrig vart så stor i maten på en kväll och har aldrig upplevt såna hunger skakningar vilket resulterade i ett besök på Max på vägen hem där jag köpte med mig två hamburgare son jag hets åt när jag kom hem till Pernilla. Och så massa godis på de! Fattar verkligen inte hur jag får i mig så mycket mat. De var lixom inom loppet på 2-3 timmar. Jaja, är man glad i maten är man! Jag och Pernilla kolla iaf på new years eve som jag såklart somna till men de jag såg var bra! Hade en mycket bra fredag!

Nu ska jag vila en stund innan jag går till jobbet. Kräks på att jobba hela kvällen!

 

 


20 april

7 månader senare.. Nu ska jag försöka göra ett försök till. Jag och Pernilla har ju en tendens nästan allt lika så varför inte börja blogga igen nu när hon gjort de.. Ibland är de inte konstigt att vissa tar oss för en person. Ta Pernilla och få bella på köpet. Typ.

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli halv åtta så jag får gå hem. Då ska jag duscha fort sen åker jag och Pernilla till Lena och äter. Var tänkt att jag skulle äta min blodpudding ikväll som jag har längtat efter hela veckan men jag kunde inte tacka nej till fläskfilé framför blodpudding. Även fast jag lätt skulle kunna göra de. Är inne i en period nu när jag har en fetisch för blodpudding! De är de första jag tänker på när jag vaknar och de sista jag tänker på när jag ska sova. Att jag fortfarande är singel behövs ju inte nämnas..

nej, jobba vare ja!


RSS 2.0