29 april

De är fredags kväll och jag tvättar. Kul kväll. Sluta jobbet kvart över nio så då tänkte jag att jag tvättar nu för de inte fanns nån ledig tvätt tid tidigt imorron. Så skönt att ha de gjort och så jag inte behöver tänka på de imorron. Så nu väntar jag att mina sängkläder ska bli torra så jag kan gå och lägga mig. Så trött så de finns inte. Fast kanske inte så konstigt när jag gick upp kvart över fem imorse..
Vad vi ska göra imorron vet vi inte riktigt.. Hoppas på att Appel och Thomas ger med sig på mitt och Pillans förslag som vi tycker låter jätte roligt och bra! Jajaja, nu ska jag ner i tvätt stugan igen!

27 april

Igår blev de en tripp på stan med pernilla och kajsa. Lämna tillbaka allt jag köpte i torsdags förutom 2 tröjor. Och hem kom jag med dubbelt så mycket. Men med mer behövande och finare saker. Så jag var nöjd! Sen på kvällen var jag med thomas och pernilla. Åkte runt till alla statoil i västerås för att få 3 st kyckling sallader, vi lyckades hitta en.. Så vi åt sallad från statoil, okq8 och max! Sen åkte vi hem till mig och kolla på tv och bara var. Vi har jämt så kul tillsammans! Eller igår hade jag och pernilla nog roligare än thomas, haha! Men lite kul tycker han nog att vi är allt. Jävel va jag garva!

puss på er mina fiina vänner!

24 april

De är så roligt att jobba när de är så här fint väder! Fyfan hatar de. Är hemma nu på min rast för mamma, göran och elsa har vart här och lämnat min bänk som jag har målat till balkongen! Så nu fattas bara en dyna jag kan lägga på sen en matta så är jag nöjd med balkongen.

Bänken före;




Bänken efter;




23 april

De går ju sådääär när jag och pernilla har bestämt att vi ska ta de lugnt och bara dricka nån öl sådär en fredag på billobob. Efter några öl, 2 st redbull vodkor och en kebab med ris drog vi hem igår efter en kul kväll! Eller lagom kul. Men som en prinsessa mådde jag ändå när jag gick upp klockan åtta imorse. Så pigg var jag att jag och sarah åkte till gymmet och jag orkade med att springa en mil på löpbandet. Mitt personliga rekord till och med.


Igår gjorde jag mina egna påskägg. Se så fina! Jag ÄLSKAR att ge bort små presenter.





21 april

Hohojaja va jag har shoppat idag! Jag och Sarah gick loss ordentligt. Kul dag och de fortsätter med grillning på min balkong med tjejerna!:) Och jag måste erkänna att de svider nå så förbannat att jag inte ska till billobob ikväll..

19 april

Min hals dödar mig om nätterna. Eller rättare sagt min hosta! Så träningen får jag ta de lugnt med tills jag blir frisk. Hejhej ångesten. Men jag måste annars kommer jag aldrig bli frisk. Kanske inte var de smartaste att spinna i söndags, de resulterade i en helvettes natt.

Ska snart gå till jobbet igen. Jobbar delad tur så när jag hade rast klockan ett så gick jag hem och satt på mig bikinin och satt mig på balkongen och plugga teori. Men de tog inte lång stund tills jag somna. Så jag tar med mig böckerna till jobbet så jag kan plugga om de är så lungt som jag hoppas.

Min mat jag gjorde idag definerade ordet munknull vill jag lova!



17 april

I fredags gick ju jag och pillan på håkan hellström. De var inte överdrivet kul men bättre än att sitta hemma:) Efter de åkte vi ner till lena och höll henne och hennes kompis sällskap på bishops arms eller va de heter sen blev de bmb. Igår blev de lungt. Har aldrig varit så bakis i hela mitt liv tror jag och tacka fan att jag skulle hem till mamma då och fira elsa som fyllt år. Så lägligt har aldrig mammas mat kommit! Kvällen blev en åk tur med pernilla, appel och thomas sen åkte jag hem och försökte sova. Gick ju sådär med min förnannade röst som jag inte ens har kvar. Hatar att vara hes.
Jaja, nu ska snart sarah och kajsa hämta upp mig sen ska vi gå en promenad på björnön!
Vaaad skulle jag göra utan dig?!






15 april

Idag har jag hängt med kattis hela dagen! Var på gymmet klockan 6 imorse med henne och sarah sen hämta bertil oss direkt på friskis så åkte vi och gjorde halkan. Tacka fan för jag hade kajsa med mig och kul som fan var de! Faktiskt. Hysteriskt och skrikigt. Så skrikigt att läraren fick säga åt oss att att sluta skrika. Haha.
Efter de åkte vi hem till mig och sola på balkongen och åt jordgubbar. Kanske överdrev liite med att sola i bikini men vill man bli brun så måste man fan kämpa för de!

Nu ska jag tagga till Håkan Hellström för ikväll ska jag på hans konsert!!! Hihi. Töntigt glad är jag att jag står på viplista och får ta med mig en person. Gratis är gott och han är ju förnannat bra också. De är Calle som är så snäll mot mig som fixar in mig! :)


12 april

Den här dagen hoppas jag går fort över för fyfan va jag de inte är min dag idag! Känner mig så fet, ful och äcklig och vill slänga alla mina kläder och köpa nya. Nu ska jag plugga teori.

11 april

Hej hopp! Helgen som var var de ju tänkt att man skulle hålla sig nykter och de gick ju sådäär. Klockan var typ halv nio när jag, pernilla, thomas och appel bestämde oss för att gå ut så vi drog hem till appel där också sarah var med sen blev de bmb. Och de var en kuul kväll! Mindre kul var de ju att gå upp och jobba klockan åtta till sju. Men värt var de.

Nu sitter jag och väntar på att appel ska komma och plocka upp mig så ska vi ut å springa på björnön. Han fråga om jag skulle med och de är bra att passa på för de är så skönt att springa där och kul att ha sällskap :) Jag och kattis var på gymmet klockan sju imorse så de känns som om jag nyss kom hem därifrån meeen va gör man inte.. Sen ska jag försöka locka med han att kolla på tapeter till mig. Jag har fått för mig att jag vill tapetsera mitt sovrum. Men bara en vägg. Så ska kolla iaf om jag hittar nån fin.

9 april

Världens längsta och hemska dag har de vart idag på jobbet. Ibland känner man sig som en riktig liten piga som inte får nån som helst uppskattning för de man gör. Jaja.. Sitter just nu och väntar på att Pernilla ska sluta snart så ska vi spendera våran kväll med Appel och Thomas! :) Kul kul!

Imorse när jag skulle gå till jobbet så hittade jag bilnycklar i mitt trapphus. Så jag skrev en lapp och undra om nån saknade sina. Sen ringer de en kille och säger att de är hans nycklar och att han bodde tydligen precis brevid mig. Sen kom han och hämta nycklarna och efter ett tag plingar de på dörren igen och så har han med sig en champange flaska till mig! Då blev jag glaaad! :) Snälla människa! Sen bjöd han också hem mig till han ikväll för han och hans kompis skulle sitta hos han och dricka. Men de hoppar jag men de var snällt av han iaf! :)

7 april

Går ju sådäär att blogga märker jag.. Jaja. Men igår gjorde jag iaf om mitt kök som jag länge har laddat upp med saker med! Så resultatet ser ni på bilderna! Kräks nästan när jag ser bilden innan jag gjorde om! Fyfan så fult. Så jag blev nöjd förutom att jag blir nästan yr så fort jag går in där nu för de vart så mycket mönster. Men jag får hoppas att de är för jag hade ont i huvet redan innan igår jag bytte gardiner och att de går över om ett tag. Annars måste jag leta efter gardiner igen och de orkar jag inte. Eller jag orkar inte med mig själv då så manisk som jag blir. Enligt mamma iaf..

Före;



Efter;







RSS 2.0