30 januari

Sjukt roligt hade jag i Uppsala. Somna klockan 6 imorse och vakna åtta och nu är man trött kan jag säga! Nu ska snart Pernilla komma och så ska vi lägga oss i sängen och kolla film. Fast jag kommer nog somna innan filmen har börjat!


28 januari

Min dag började klockan halv sex. Var tänkt att jag skulle sova liite längre men de tyckte tydligen inte min sömn. Sen blev de träning med Katja och senare åkte vi ner på stan. Följde med henne bara för att vara snäll och de var tänkt att jag bara skulle köpa hårspray och strumpbyxor. Jo hej va bra de gick. Fick med mig liite mer än så.

Snart ska jag lägga mig och försöka sova. Känner mig som en pensionär som sitter och kollar på lets dance en fredagskväll helt själv och ska lägga mig klockan nio. Men jag vill vara utvilad och pigg imorgon! Jag är så jäkla taggad!!
Ett armband och 2 ringar var lite av de jag köpte!

27 januari

Har gått loss här hemma nu för några minuter och grävt efter nått att äta. En kladdkaka skulle jag kunnat döda för men mjölet fanns inte så de måste vart ödet att jag inte ska stoppa i mig sånt. Jag och katja som vart och tränat och allt i kväll så jag skulle bara må dåligt efteråt om jag tryckt i mig onyttigt. Så jag gjorde iordning keso, hallon, blåbär och avocado istället. Och de var nästan lika gott de! Sitter och dödar min kväll framför solsidan och jobbar på att bli trött för imorron blir de gym med katja. Klockan 7 ska vi vara där sen ska vi ner på stan och shoppa tills på lördag då vi ska till uppsala! Vi är 14 tjejer som åker för att fira min, pernillas och sannas födelsedagar och de ska bli så sjuukt kul! Vi ska bubbla, basta, äta på restaurang sen ut på krogen och bo på hotell! Så jäkla kuul!

23 januari

Min dag igår var de först kalas hemma hos mig. Gick upp klockan åtta och satt igång och baka och var allmänt jobbig. Allt ska vara lika bra som jag har tänkt mig när jag ska göra nånting vilket resulterade i att jag baka bullar i två omgångar bara för att den första gången blev bullarna fula. Men va gör man inte. Mina blommor som jag fick är nog de finaste i hela lägenheten tror jag. Ibland så tror jag att jag fyllde 62 istället för 22 så mycket som jag älskar blommor. På kvällen så åkte vi till Eve och senare blev de bmb. Sen hem och dog i sängen. Väcktes imorse av snarkande av en svart liten sak brevid mig och sen en massa blöta pussar.
Exakt såhär mysigt väcktes jag idag.





Och såhär ser min kväll ut. Var och träna en timma med Katja klockan sex sen gick jag hem och laga mat och satt mig i morronrock och kolla solsidan. Ibland kan de vara förbannad skönt att vara ensam!

21 januari

Började om här istället. 7 månader senare. Jag skulle vilja skriva att jag har lyckats få körkort för idag är jag ändå 22 år men så är inte fallet. Men nästan. För om en timma sitter jag och Katja på körskolan och pluggar. Så jag har ju inte lagt ner de helt heller. Till vår ska både hon och ja ha körkort så vi kan åka och plocka våra ärtor och jordgubbar och åka till kajen när som helst som vi har bestämt. De kan bli mitt nyårslöfte. Jag hade ju ett bra nyårslöfte som jag så fint bröt precis på tolvslaget. Sådäär bra gick ju de.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0