31 augusti

Måste ju säga att de svider liite att jag egentligen skulle ha vart ledig idag men att jag har tagit extra tur och börjar kl ett till halv åtta. Men va fan, då finns de ingen chans att jag skulle bli rastlös senare iaf. Funderar på att träna spinning innan jobbet, skönt att ha de gjort och då behöver jag inte tänka på de efter jobbet. Kommer bli ganska stressigt men jag tar bilen så jag hinner äta hemma efter träningen så jag slipper göra de på jobbet. Jag som aldrig skulle bli så lat när jag fick körkort och skulle ta bilen till gymmet.. Å va bra de gick.

De här är förresten de bästa torrshampot jag har använt. Jag har iof använt billigt skit innan men jag har aldrig riktigt trott på att nått skulle vara bra. Men jävlar va bra de här var! Jag har alltid behövt tvätta mitt hår varje dag för de ser så fett ut fort men nu har jag inte behövt tvätta de på två dagar. Och de är bra för att vara mig! Måste avvänja mitt hår att tvätta varje dag så de här är jätte bra att använda då!

30 augusti

Om 30 dagar åker jag, mamma, moster annika och josefine till barcelona!!! Ska bli så jääkla kul!! Shoppa, äta och ha kul med dom som jag älskar! :D Så jag hade tänkt att jag skulle hålla i pengarna hårt den här månaden men de sprack ju igår. Jag, pernilla och lena var och shoppade och sen åt vi mat hemma hos lena. Kött gryta med ris och de var de finaste jag ätit på länge. Köpte iaf bara nödvändiga saker och sånt som jag måste ha, typ som löparskor, löpartröja, hårprodukter och en vinterjacka. På kvällen åkte jag och josefine och firade pappa som fyllde år, har aldrig ätit så mycket fika i hela mitt liv tror ja. I vanliga fall brukar jag bli mätt på två tårtbitar men igår, ja då fick jag i mig både de och 2 stora kanelbullar, 5 kakor, en damsugare och en kokosboll. Ja då tycker man om fika vill jag lova!

29 augusti


25 augusti

Idag hade jag min lediga dag men såklart hade vi möte på jobbet som jag behövde vara med på. Men de var bara från halv nio till elva. Men inte har jag haft en lugn dag för de heller! Ska alltid storhandla på maxi klockan sju på morgonen iaf, inge köer eller folk man måste trängas med! De kom jag på idag när jag och Sarah shoppa loss. Vi och några få pensionärer, då flöt shoppingen på vill jag lova! Efter mötet åkte jag och sarah till erikslund och jag köpte en fin skål som jag har som fruktskål! När jag var hemma hos sarah igår såg jag att hon hade en sån så jag var bara tvungen att köpa en jag med! :) Köpte också med mig blommor hem så nu ser de lite levande ut här hemma. Älskar att ha liljor i hallen och fina blommor på köksbordet. När jag kom hem så baka jag ihop kladdkake muffins som jag bjöd mamma och josefine på som kom och fika :) Efter dom åkt så åkte jag och träna sen hem och duscha och laga mat och då kunde jag sätta mig och slappna av! Meeen jag älskar att få saker gjorda så jag tycker om att de går i ett! Fast måste nog lära mig att stressa ner lite grann, annars kommer jag dö i hjärtattack när jag är 25.

Nu när jag läste igenom de jag hade skrivit så tänkte jag, va i helvete. Storhandla på maxi klockan sju på morgonen, köper blommor och bakar. Och som om inte de vore nog så åker jag och köper en skål. En fruktskål till och med. Behöver jag ens säga att jag är singel?

17 augusti

Morgonens springtur är klar med kattis och nu sitter jag förberedd med frukost och väntar att jims värld ska börja. Skulle egentligen jobbat halv fyra till sju idag men såklart ska jag och pernilla på nån sak som ingår i utbildningen vi gick på. Så jag börjar halv nio istället och håller på tills jag börjar halv fyra. Yeey.. Nu känns de som om jag är behov av ledighet. Men på lördag så!

15 augusti

Hohojaja. Kom hem för en stund sen. Var iväg och träna skivstångspass med kajsa sen åkte vi till maxi och handla och jag hämta också ut mina kuddar jag klickade hem förra veckan. Men tror dom åker tillbaka. Dom var fina men passade inte riktigt tillsammans med dom andra kuddarna. Och jag måste lära mig att inte köpa nåt som jag inte är säker på. Jag är ganska duktig på att köpa saker som jag tycker om för stunden sen använder jag de aldrig.
De var de jag hade på hjärtat. God natt!

14 augusti

Tydligen så publicerades inte mitt inlägg som jag skrev imorse.. Kom hem för en stund sen efter en hel dag med jobb! Jobbhelgen är över men inte fan är jag ledig för de. Delade turer ända till lördag, (förutom imorron då så jag slutar halv fyra) yeeey. Fyfan.
Igår innan jag började klockan ett så hade jag världens bästa förmiddag. Meningen var att jag skulle baka bullar och medans degen jäste skulle jag ut och springa. Men när jag vaknade av klockan halv sex så kom jag på att jag hade glömt att köpa smör. Så när jag ändå skulle springa förbi  statoil så köpte jag de där. Sen hem, med mobilen i ena handen och smör i andra sprang jag fortare än nånsin! Klockan halv nio var jag klar så då åkte jag hem till mamma och åt frukost där. Sen greppa vi tag i stavarna och promenerade hem till annika och stefan med mina bullar och fikade. Och en tripp till pappa som befann sig på åkern hann jag också med så han fick också en påse med bullar!
Älskar att gå upp tidigt!! Man får så mycket gjort då. Mina grannar tror väl att de är en gammal nucka som bor i min lägenhet när de lukta bullar utanför min dörr i trapphuset klockan halv sju en lördagsmorgon.

10 augusti

Vakna flera gånger inatt av att jag både hade ont i halsen och att jag var gråtfärdig av min dröm jag hade om thomas! Haha. Hade ställt klockan på halv sex men gick upp en timma senare. Var tänkt att jag skulle ha tvättat imorse men istället sitter jag här med täcket i soffan med tända ljus och väntar på att jims värld ska börja. Älskar jims värld! Och fyra avsnitt är de efter varandra så jag ska snart gå och göra frukost så den är klar lagom tills de börjar! Klockan halv tio väntas utbildning!

9 augusti

Helgen som var var mycket bra! I fredags var jag hos mamma hela dagen och sola och åt mat och umgicks med henne hela dagen och på kvällen cyklade jag till josefine och var med henne och malin. Satt på balkongen hela kvällen och åt mat och godis och satt och prata. I lördags var jag på brunos överaskningsfest på bmb. Mycket kul! Att gå in med inställningen att man ska ta de lugnt brukar ju gå sådäär för mig. Och även nu i lördags. De är väl fan att man aldrig slutar dricka när de egentligen räcker. Nej då, då ska redbull vodkan fram och de räcker inte med en fyra heller. En sexa ska de va och den surplar jag i mig som om de vore vatten. Och ännu fortare går de om de är nån annans drink. De är väl nå speciellt med andras drinkar på fyllan jag älskar.. De är väl att dom är gratis då. Nej de måste jag sluta med. Pinsamt. Skulle bli skit förbannad om nån annan skulle smaka på min drink sen försvinner med den och dricker upp hela.

 
Imorgon och på torsdag ska jag och pernilla på utbildning på jobbet. Faktiskt så tycker både jag och hon att de ska bli kul, fast de är på våran lediga dag. Vet inte vad som har hänt men jag tycker inte ens att de känns jobbigt att jag ska jobba i tretton dagar i sträck. Nästa lediga dag är nästa lördag. Har fått mycket extra timmar på jobbet och ju mer jag jobbar ju mer taggad blir jag. Nå fel är de ju.

3 augusti

Sitter just nu med pernilla på hennes balkong med tända ljus och varsin data och nördar och försöker bräcka varandra att sätta på dom bästa låtarna. De går sådär för henne måste jag säga. Om ett tag ska jag väl traska över till mig å läsa bok och sova. En flickfotografs bekännelser, LÄS DEN! Och blondie ska ni också läsa! Och jag som hatade förut att läsa kan säga att båda två är beroende framkallande! Då är dom bra vill jag lova.
Idag har jag jobbat. Skulle egentligen vart ledig men tog en extra tur och de ville jag spy åt att jag gjorde imorse när jag såg att de var fint väder ute. Meen jag får väl tänka på pengarna.

RSS 2.0