29 juli

Igår kväll somna jag efter nio och vakna klockan nio imorse med undantag att jag vaknade till och från av mitt alarm från klockan halv sex. Så gör jag jämt, fast jag inte ska upp till nånting så ställer jag alltid klockan på antingen halv sex eller sex. Då uppskattar man mycket mer att sova än om man skulle vakna av sig själv klockan tio tex.
Så när jag vakna så gick jag och gjorde frukost och la mig i sängen igen och åt och läste bloggar till klockan tolv. De är sällan jag har den ron i kroppen att ligga i sängen så länge. I vanliga fall hade jag fått panik. Men de var behövligt idag känner jag. Nu sitter jag spring klar och väntar på att kajsa ska sluta jobba så ska vi åka till björnön och springa. Sen väntas jobb ikväll vilket också menas att de blir lugnt för mig ikväll. Och de är behövligt vill jag lova.

28 juli

De här med att blogga går ju sådär.. Semester har jag iaf haft och jusst nu är jag tröttare än vad jag nånsin vart tror jag fast de borde vara tvärtom. Meeeen de kan ju vara för den lilla utgången igår. Jag, kajsa, pernilla, sanna och empa var först hemma hos pernilla och satt på balkongen och prata och drack och sen blev de billan och sen pluto med alla tjejer och joel! Underbara människor och en förbannat rolig kväll!! :)


På semestern har vi iaf vart i kajsas stuga, vart på liseberg och sist gotland där hela semestern gjordes! Helvette va kul vi hade!

Här får ni lite bilder från gotland!



RSS 2.0