21 juni

Idag har jag och Kajsa vart runt i olika affärer. Såg en fin spegel som jag ville ha i min hall men tyckte att de skulle bli för mycket med två speglar. Tyckte om ramen på spegeln så jag började leta efter såna ramar tills jag kom på att jag kunde göra egna. Och de gör jag aldrig om. Känner ett sånt stort hat mot dom där ramarna nu så ni anar inte. Får se hur länge dom sitter uppe. Eller de blir väl förresten tills jag tapetserar om så mycket jag har förstört väggen med alla mina spik hål i väggen när jag spikade fel.


19 juni

Helgen har inte vait den mest spännande precis. I fredags efter jobbet så åkte jag och pillan och köpte max efter mycket beslutsångest över vad vi skulle äta, sen köpte vi med godis och åkte hem till pillan och hade film kväll! Det var en behövande kväll vill jag lova. Sen igår efter jobbet gick jag hem och sov. Efter jobbet idag skulle jag egentligen träffat thomas men de ställde jag in för jag kände mig inge pigg. Har kännt mig konstig i kroppen hela helgen och igår kväll hade jag jätte svårt att sova för jag låg och hosta. Är livrädd att jag ska bli sjuk till midsommar och min semester.. Skulle ju inte förvåna mig. Nej, positivt tänkande vare ja!
Nu ska jag sova! Godnatt

17 juni

Idag har jag spenderat förmiddan på att leta efter en kromfärgad vas. Hade Pillan med mig som sällskap och efter vi vart på cervera, nordik, hemtex, maxi och 3 vändor på plantagen så blev jag en vas och liljor rikare! Och så fick vi reda på att nordik ska stänga också för dom har tydligen gått i konkurs. Tråkigt tycker jag.



16 juni

Har nyss tryckt i mig gröt efter ett träningspass med kattis på gymmet. Nu ska jag snart göra iordning mig sen åka till sjukan och ta blodprov. När jag ändå tar de ska jag fråga om vad de kan vara för fel att jag blir sjuk hela tiden.. Efter de funderar jag på att åka och kolla i affärer men om jag känner mig själv rätt så kommer mina skattepengar ryka då, och jag har lovat mig själv att hålla hårt i dom. Men man blir ju så mycket lyckligare av att shoppa. Spelar egentligen ingen roll vad de är bara man köper nått.

15 juni

Sitter här och funderar på va fan jag ska göra med mitt vardagsrum. Tidigare idag var jag inne på att göra om balkongen men den har jag nästan nyss gjort klart så de känns sådäär att göra om den igen. Tröttnar ju så jäkla fort. De e de.

Idag jobba jag till halv fyra så efter de hämta jag upp kattis så åkte vi och sprang på björnön. Benen var tunga som bly och de har nog aldrig vart så jobbigt att springa. Tabletterna vi beställde från gymgrossisten som skulle göra att man skulle få mycket energi funkar ju inte kan jag säga! Så de blir inte nå mera beställningar där heller.
Efter de gick vi in på affair. Fina grejjer men jag hitta ingenting. Kanske lika bra de. Sen sprang jag in på ica lite fort för att köpa blommor till köksbordet. Ser så mycket finare och fräschare ut med levande blommor tycker jag!

14 juni

Hejhopp. Kom hem för ett tag sen från jobbet. Jobbar delad tur idag så jag börjar igen halv fem så nu ska jag sova i nån timma sen funderar jag på att åka och köpa tapeter till vardagsrummet. Har ju nån reperationsfond eller va de heter så då tänkte jag ta lite pengar därifrån och köpa de. Har hittat tapater som är fina från rusta och som inte är så dyra. Men om jag köper dom nu så kommer jag bara vilja ha upp dom så fort som möjligt. Så jag får be snällt till göran om han har tid och lust att hjälpa mig. Egentligen har jag tänkt förut att jag vill ha dom tapeterna i hallen men jag är så trött på min vägg i vardagsrummet så de blir nog bra där. Och när jag ändå är på hälla ska jag gå in och kolla ut en cykel jag ska ha för min vart snodd så jag får ut en ny på försäkringen. Så hoppas de finns en likadan som jag hade för den var den finaste cykeln jag haft.
Jajaj, nu ska jag sova!

13 juni

Idag åkte jag och pernilla till björnön för att sola men så fort vi kom ut dit och börja gå mot stranden höll vi på att frysa ihjäl. Så istället hämtade vi upp anna och så åkte vi till faster ingegärd för att hälsa på. När vi kom dit så var hon inte hemma så vi satt oss på altan och vänta tills hon kom hem och när hon väl kom hem satt vi oss och drack saft och åt bullar och mackor och prata!:) Hon har lätt top tre mysigaste hus!

Nu ska jag duscha sen lägga mig i sängen och njuta att somna utan en löpande hund som snarkar och fiser värre än en karl klädd i en binda. De gjorde jag nämligen i natt, haha. Men de var mysigt att ha sällskap av en hund en stund iaf! :)

12 juni

I fredags på kvällen så kom becca, sarah och pernilla över till mig så satt vi på balkongen och drack vin och prata för att sen åka ner till billobob! Kul kväll som sluta med nattdopp på björnön och korv grillning med korv vi hitta där. Lyckan vi kände när vi hitta korvarna var obeskrivlig! Haha. Somna ungefär halv fem och vakna klockan åtta. Sen ringde mattias och fråga om jag och pillan skulle med ut och åka båt så klockan tolv åkte vi ut med båten och drack öl och bada hela dagen! Förbannat bra dag! :) Klockan sju kom vi hem igen och då gjorde jag mig iordning för att gå ut på krogen men då kom bakisattacken och de sluta med att jag la mig i sängen och stanna där till elva idag!


10 juni

Gooodmorgon!
Vakna för en stund sen och då var de egentligen meningen att jag skulle ner i tvättstugan och tvätta mina sängkläder men jag skjuter upp de till senare. Ska snart smyga in i köket och göra frukost ihopp om att inte väcka thomas som låna min soffa i natt. Jag, appel och han åkte till löga igårkväll och gick en promenad och prata. Sen åkte vi hem till mig och meningen var att vi skulle kolla film men de hoppade jag så de fick thomas göra själv om han nu gjorde de.
Klockan nio ska jag hämta upp kajsa så då ska vi åka till björnön och springa femman sen lägga oss direkt på stranden efteråt och ligga där hela dagen!

7 juni

Idag började dagen med gym med kajsa sen åkte vi till björnön och sola och bada! Fint vare vill jag lova! Sen på kvällen blev de jobb i 3,5 timme och efter de träffade jag och pillan thomas och kenth! Sen hämta josefine upp mig så tog vi en kvällsrunda på björnön också. Så himla skönt att springa där!

Ikväll känner jag bara för att vara helt själv så jag sitter på balkongen med tända ljus och ska kolla på film på datan!

6 juni

Idag har jag svettats för en hel vecka tror jag. Jag och Kajsa började dagen med att springa femman på björnön, sen hem och fixa sallad sen åkte vi och pillan till björnön och sola och bada hela dagen! Fyfan så skönt de var! Efter de blev de infrabastu för mig och kattis. På kvällen åkte jag hem till mamma och grillade och satt och prata med hene och göran. Avslutade kvällen som jag började dagen med att springa femman med kattis igen på björnön. Älskar de här vädret!!

1 juni

Sitter i soffan med tända ljus och nyss ätit frukost och kollat the voice. Klockan sju gick jag och kajsa en timmas morgon promenad så vi kom hem lagom till de börja regna. Är ledig idag och imorgon vilket är förbannat välbehövligt! Snart ska jag hämta upp kajsa så ska vi åka till maxi och handla. Sen klockan två ska vi på infrabastu. De ska vara bra för kroppen och ska stärka immunförsvaret och massa andra bra grejjer! Vet inte om de funkar men värt att prova.. Och jag som är så lättlurad med allt möjligt kommer väl vilja ha massa saker där inne också.

RSS 2.0