31 maj

Jag är inte så duktig på att skriva här känner jag..
Helgen som var var den första helgen på länge jag var ledig hela helgen! I fredags var jag som sagt taxi till pappa. Att vi åkte dit tidigare så jag skulle hitta var ju inte till nån direkt hjälp. Inte illa nog att jag var vilse i sala så spöregna de, jag var själv och de var kolsvart ute. Så efter att ha suttit i bilfan i timmar så la jag mig i sängen halv fyra på natten.

I lördags vart de vin! Vi hade en liten förfest hos mig sen vidare till Bmb. Tog de lugnt med tanke på att jag inte druckit på fem månader och jag brukar ju vara ganska duktig på att bli ett as när jag dricker och tänkte att jag skulle bli mer lätt påverkad nu. Men jag höll mig lung hela kvällen! Däremot skulle man kunnat tro att Pernilla var den av oss som drack alkohol första gången på fem månader! Jävlar vad de var drag på henne!

Idag har jag vart ledig. Men jag har knappt suttit nånting känns de som. Kl elva skjutsa jag och appel Kandell till Fagersta. En kebab sallad senare åkte vi hem och hämta upp Pernilla och åkte ner på stan för appel skulle shoppa kläder. Hann inte vara på stan så länge förns vi bestämde oss att åka till erikslund istället. Efter erikslund blev de raka vägen hem och hoppa i träningskläderna och hämta upp kajsa så åkte vi till Friskis och körde ett skivstångspass. Och efter de hem och tvätta och laga mat. Som för övrigt blev förbannat fint! Nuu ska jag ner i tvättstugan för sista gången ikväll och sen lägga mig i soffan och kolla big brother!


23 maj

Tjoohej!
Sitter i bilen med pappa. Vi har åkt nu i två timmar men nu är vi snart hemma. Har vart så mysigt att åka bil och åkt förbi massa fina gårdar och pratat. Min lilla pappa. Han har visat vägen till sala för jag ska hämta han och Eva på fredag för dom ska på fest där igen men på ett annat ställe än förra gången så vi åker dit nu så jag hittar på fredag.

Idag har jag vart hos mamma hela dagen och solat. Mamma jobbade så de var jag och katterna! Måste sola bort mina skottsår till finnar i ansiktet till helgen. Vad som händer då vet jag inte än men nått vill jag hitta på! Är ju ledig hela helgen, så jävla skönt!! Tona håret ska jag iaf göra. Jag har gått ner mig nå fruktansvärt på sistone och känt mig blek och ful så till helgen ska jag försöka bli människa igen! Hejja!




22 maj

Bakade mitt egna bröd imorse. Fyfan så fint de blev! Och lätt var de.


22 maj

Fattar inte att när man ska jobba så är de jätte svårt att komma upp ur sängen men när man är ledig, ja då vaknar man kl sex pigg. Men de är ju hur skönt som helst så jag klagar inte!

I söndags när jag slutade jobbet åkte jag hem till Josefine och blev bjuden på mat. Världens godaste sallad och gino till efterätt! Åt som om jag vägde 100 kg. Som vanligt med andra ord. Så onyttig som jag var förra veckan har jag inte var t på länge. Men de behöver man väl ibland när mat är ens bästa vän!


21 maj

Underbaart att kunna sitta ute på balkongen och äta frukost!



19 maj

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli kvart över nio så jag får gå hem. Då om ja orkar, så ska jag gå till pernilla å se en film jag länge velat se som hon överraskade mig så fint idag att berätta att hon hade den på datan med text. Då blev jag glaad!

Jag vill ha något roligt att se fram emot. Nu är de bara jobb å jobb och inge kul alls som händer. Gotland och Thailand iof men de är ju en evighet tills dess! Vill göra nå kul nuuu!



Den här vasen köpte jag igår! Hade velat att den var liite mindre så jag slapp köpa så mycket blommor att fylla ut den med men fint blev de! 


19 maj

Nuu är balkongen klar! Före och efter bilder får ni häär!


Före;




Efter;








28 maj

Inte nog med att jag leta febrilt efter den perfekta blomman idag, så gick jag hem efter jobbet ikväll och la mig i soffan och kolla lets dance. Med tända ljus och festa till de med blodpudding. De är ändå min jobb helg den här helgen men man känner ju sig inte överdrivet rolig. Fast så har jag inte heller nån lust till att göra nå heller. Var så trött efter jobbet så jag behövde sån här kväll.


18 maj

Idag har jag åkt runt i blomaffärer för att få tag i den perfekta vita pelargonen. Tanten. Fick med mig rosor och en vas hem också. Göra iordning balkongen gör jag nästa vecka eller i helgen om de blir fint väder. Ville slippa ha vinterjacka på mig när jag planterar blommor. Svin kallt ute!
Nu sitter jag hemma hos kandell med han, Thomas och Pernilla! Klockan tre blir de jobb och efter de vet jag inte vad som händer..

17 maj

Hejhopp!
Idag startade jag dagen med ett skivstång pass. Efter de åkte jag hem och sen kom min underbara mamma och hälsa på mig och hade med sig en mat kasse och tidning till mig. Satt en stund och prata och åkte sen till jysk och köpte dynor till min balkong. När jag kom hem därifrån var de en timma kvar tills jag skulle börja jobba. Så då hoppade jag in i bilen och åkte till Ikea fort som fan och köpte de sista till balkongen! Bara en blomma som fattas nu men den köper jag imorgon om jag inte lyckas flörta Pernilla med mig till plantagen när vi slutar ikväll!


15 juni

Appel och Pernilla kom förbi mig tidigare idag också och höll mig sällskap i sängen och prata om hur kul vi ska ha på Gotland! Fina vänner jag har!!

Nu är jag som vanligt hos Pernilla och Thom. Pernilla har bjudit på mat som var så förbannat fint! Nu till efterätt har vi suttit gaddarna i kex, jordgubbar, ostar och vit choklad!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2471661/images/2012/pic_202743355.jpg" class="image">


15 maj

Jag har legat i sängen hela dagen och har inte rört mig en meter. Inte ens när Josefine kom hit tidigare så orkade jag flytta på mig så vi båda låg här i sängen och pratade en massa:) men snart ska jag väl ta tag i mig själv och hoppa in i duschen och försöka bli människa!





14 maj

Ligger i soffan hemma hos Pernilla med henne och Thom. Egentligen skulle jag ha jobbat ikväll och åkt direkt och tränat efter jobbet men jag känner mig helt död! Är helt slut i kroppen och har vart på sånt humör som jag skulle kunna börja tjura när som helst. Jag börjar bli så trött på att de enda jag gör är att jobba, träna, planera matlådor och stressa. Och att hela tiden tänka på vad jag äter och vad jag egentligen vill äta. Jag har sån press på mig själv hela tiden och stressar upp mig och lägger min energi på helt fel saker när jag skulle kunna lägga den energin på annat. Så jag stannade hemma från jobbet idag och åkte med pernilla och köpte McDonalds, chips, dipp, godis, kladdkaka, glass och grädde och har legat här i soffan och kollat film sen kl halv tre. De har aldrig hänt en måndag tror jag. Och särskilt inte att JAG köper chips. Så glad att jag har henne och Thom!:) Och då ska vi inte tala om mamma, hon säger alltid dom rätta sakerna när man har såna här dagar och hon är så klok min lilla mamma. Hon är världsbäst!!


14 maj

Imorse hade jag ställt klockan på halv åtta och gick upp och åt frukost till the voice. Efter ett tag la jag mig i sängen igen med mitt mellanmål och läste en stund. Skulle kunnat ligga kvar hela dagen men jag och Pernilla hade bestämt att vi skulle åka ner till vuxen center så nu sitter vi här och väntar på att de blir våran tur.. 4 nr kvar!

Efter vi vart här ska jag hem och lägga mig i soffan och äta min lunch. Jag är i en hemsk period nu som jag bara vill ligga i soffan hela dagarna och äta och kolla film och inte röra mig ett dugg!


13 maj

Hejhopp!

Ligger helt slut hemma i soffan. Jag är så sjukt sugen på choklad så jag funderar starkt på att ta en tripp till Ica fast jag lovat mig själv att jag inte ska. Men jag dör av tanken på att få surpla i mig choklad pudding med grädde! Eller lindts choklad, det är den finaste chokladen jag stoppat i min mun! Aaah Fyfan!

Idag har Jag och Pernilla har stått på loppis från 9 till 3 och sålt grejer. Folk är som råttor på loppis. Prutar på tio kr på ett par skor! Men fast jag inte trodde jag hade tjänat så mycket så blev jag glad när jag räknat ihop allt jag fick. Så de var bra!

Igår umgicks jag med Sarah och linnea. Och sen skjutsade och hämtade jag pappa och Eva i Sala som var på fest. Min bästa pappa!! Tänk vad jag älskar honom!



11 maj

Jag har dammat, dammsugit, skurat, rensat både garderoben och avloppet. De sistnämnda var ju mindre charmigt. Nu sitter jag äntligen ner och ska äta min lunch och kolla på familjen kardashian!


9 maj

Jag har tryckt in mig i ett hörn i soffan så jag kan spendera min kväll framför tvn. Balkong möblerna står i vardagsrummet och fullt med skit ligger i soffan. När jag kom hem idag ville jag börja gråta för jag var tvungen att dammsuga, damma och torka golven och visste att jag är tvungen att göra om samma sak på fredag. Gubbarna inte är klara med vardagsrummet och så dom ska vara här imorgon med och hålla på. Så på fredag blir de stor städning på min lediga dag. Yeey.


9 maj

Sitter hemma hos Pernilla och dödar min tid. Hemma är en byggplats just nu och både sängen och soffan är inlindad i plast och gubbar som byter fönster. Så de är bra att ha Pernilla bo nära. Hon jobbar just nu så jag har suttit vid datan ända sen jag kom hit. Jag har vart datalös i flera månader för min är sönder men om två veckor får jag äntligen tillbaka den.

De blir inge shopping idag. Efter en titt på kontot så ångrade jag mig. Och när jag ska göra om nånting hemma så vill jag inte köpa nånting lite då och då. Jag blir stressad av de för jag vill köpa allt på en gång så att jag har allt jag vill ha när jag sätter igång och gör om. Blir mycket roligare då. Jag MÅSTE lära mig att lugna ner mig och sluta stressa. Jag blir så trött på mig själv som stressar av skit saker. Haha, meen jag ska iaf vänta tills jag får lön så jag kan köpa allt. Finns så mycket fint på lagerhaus jag vill ha.

När Pernilla slutar halv ett så då ska vi ha familjen kardashian maraton. Ja har blivit beroende av de! Så idag gör de mig inge att de är piss väder!


8 maj

Hejhejhejhej!
Sitter på jobbet och väntar på att få gå hem. Då blir de raka vägen till friskis och kör ett medelpass.
Imorgon är jag ledig, och just då så kommer gubbar och ska byta fönster i lägenheten då så då vill jag inte vara hemma direkt. Dom kommer kvart i sju och håller på hela degen! Kul. Så jag har tänkt att bryta mig in hos pernilla om jag får vara där ett tag. Senare ska jag och Josefine åka runt i olika inredningsbutiker. Jag har snöat in mig på svartvitt så jag tänkte att jag ska uppfylla mitt hem i den färgen den här veckan.


Den har jag tänkt att jag ska köpa imorgon! Älskar cult design!

7 maj

Helgen som var bestod som vanligt av jobb hela helgen. Jag har inte känt igen mig själv och inte känt mig som en människa på länge och idag när jag slutade jobba kl tolv gick jag hem och la mig och sov och hade inte nå dåligt samvete av att ligga inne fast de var fint väder. De är inte normalt för att vara mig. Men efter nån timmas sömn och några minuters tankar att jag vill göra om i mitt kök och att en timma senare yra runt på öbergs letandes efter färg kände jag igen mig själv igen! Fick dock ingen färg med mig hem för jag vill vara säker på att jag köper rätt grejer så de inte blir fel. Men tre kuddar fick jag med mig hem som jag ska ha på balkongen när jag ska göra iordning den. Och de hoppas jag blir på fredag! Och köket vill jag göra om på lördag!

Nu ska jag sova. Imorgon har jag äntligen sovmorgon! Inte för att jag brukar ta vara på mina sovmorgnar men att veta att jag inte ska upp och jobba är underbart!


2 maj

Äntliigen är jag ledig 2 dagar i rad! De är behövligt vill jag lova! Igår var jag helt säker på att jag höll på att bli sjuk för jag hade ont i hela kroppen och hade ingen ork. Men efter 2 Ipren, några böner till gud och överdosering av mivitotal så mår jag som prinsessa idag. Eller nja, inte riktigt kanske men nästan.

Idag har jag och Pernilla legat och solat hela eftermiddagen. Underbara väder!



RSS 2.0