26 februari

Igår kväll efter jobbet gick jag och Pernilla till ica och handla mat sen gick vi hem till henne så laga jag kyckling wook åt oss och kolla film och åt kex med marmelad och brieost på! De är nog de finaste som finns tror ja.
Idag vakna jag klockan åtta och då hämta jag datan sen låg jag i sängen och åt gröt och kolla på film tills klockan blev elva. De behövde jag så slut i kroppen jag var. Så nu är jag pigg och ska äta nånting sen gå till jobbet.


23 februari

Fettot här bloggar direkt från sängen och läser mat bloggar. Skulle kunna trycka i mig vad som helst just nu. Men istället dricker jag varm mjölk med kanel i så jag ska stressa ner och kunna somna. De är mammas tips. Och hon brukar ha rätt för de mesta! Och trött är jag faktiskt nu. Var på spinning med kajsa och kom hem klockan nio och gick direkt till tvättstugan och tvätta mina träningskläder så dom ska vara rena tills imorron bitti. Sen när jag kommer ner och ska ta kläderna kommer en alkolist kärring till granne och klagar på hur jag tvättar. Fittkärring.

19 februari

Lördag idag och jag vaknar kvart över sju på ett mindre charmigt sätt. Jag hade ställt klockan på kvart över åtta så när jag ändå var vaken så la jag mig inte och försökte somna om. Snart ska jag gå upp och bädda sängen sen äta något sen gå och träna med kattis.

Inatt drömde jag att jag hade en sköldpadda som hette åke som jag älskade. Så när jag vakna så var mina tankar på att ha en katt som bortblåst. Sen kom jag ju på att den där förbannade åke kissa på min matta så då ångra jag mig.

18 februari

Om en timma så tar jag med mig mina dumle kakor och kokostoppar som jag bakat och åker till becca med alla tjejer och äter tacos och har trevligt! :)


16 februari

Nu sitter mamma, göran, annika och stefan på flyget på väg till thailand. Inte alls avundsjuk heller.. Själv sitter jag här och söker på choklad recept för jag tänkte att jag skulle baka nått till tjejkvällen på fredag. Om jag orkar. Om jag inte skulle vara så lat så skulle jag gå till ica nu och köpa ingridienser och baka idag men de låter ganska jobbigt. Istället så har jag bestämt att klockan tre idag ska jag plugga teori!

Igår kom pappa med trisslotter och tulpaner i försenad alla hjärtansdag present! Så nu är de fint på mitt vardagsrums bord!





15 februari

Igår var de alla hjärtans dag och i skillnad mot nästan alla som jag vet så tycker jag att de är en jätte rolig dag! Fast jag är singel. Att de är en rolig dag har jag nog kommit på nu för tidigare år när jag har haft en pojkvän så har de inte vart nå speciellt. Men nuså! De kan ju kanske bero på att jag har kommit på att jag älskar att ge bort små presenter och att jag älskar blommor. Så igår kväll så for jag runt på haga och lämna in små presenter i Kajsas, Sarahs och Pernillas brevinkast. (Becca och Linnea, ni hade också fått med de var för långt att gå till er! :P) Och för att ge exempel på hur dum i huvudet jag kan vara och hur lite jag stressar upp mig för så hade jag ju jätte svårt att sova i lördags, och de var för att de var då jag fick idén att jag skulle göra presenter och att jag bara hade svart presentsnöre hemma och jag ville ha rosa och jag tänkte att jag måste åka ner på stan och fixa allt och att jag ville göra klart allting på en gång. Såna där onödiga och sjuka saker ligger jag och tänker på när jag ska sova så jag blir så stressad. Herregud.

Och för att trösta mig själv vara singel och inte få nån present av nån pojkvän så köpte jag en present till mig själv istället också! Hihi.

Kajsas, Sarahs och Pernilla fick en varsin sånhär påse!



Mamma och Pappa fick de här!



Och jag fick dom hääär! :)


Nu vill jag ha helg. På fredag ska vi ha tjejkväll som är mycket efterlängtat och på lördag blir de krogen om min hy tillåter. Om jag ser ut som jag gör idag så stannar jag hemma hela helgen. De här ansiktet går inte ens att rädda med all smink i världen tror ja.

13 februari

Äntligen är den här jobb helgen över!! Så här trött som jag varit idag brukar jag inte ens vara när jag jobbar bakis. Kan bero på att jag hade så jävla svårt att somna igår kväll. Ligger och tänker på såna sjukt onödiga saker och stressar upp mig själv så jag inte kan somna. Jaja. Efter jobbet så gick jag, Pernilla och Kajsa till Sarah som har fått nycklarna till Josefines lägenhet idag som hon ska hyra. Så nu är hon också en hagabo! Underbart! Sen gick jag hem och duscha av mig allt äckligt jag fått på mig från jobbet, kleta i hårinpackning i håret, satt på mig min morronrock, tände massa ljus och satt mig och åt mat och kolla solsidan! De var mer än underbart. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Jag ska dansa upp ur sängen imorron för att jag kommer vara så glad att jag är ledig hela dagen!

12 februari

Idag har jag jobbat till halv fem och efter de hämta mamma och göran mig så åkte jag med dom hem. Åt mat som mamma gjorde som var de godaste jag ätit på läänge, var så gott att jag åt tre portioner och slicka rent kastrullen med sås i. Så fet är jag. Nu ligger jag i min säng och ska läsa tidningar jag fick av mamma så jag blir trött. Eller trött är jag iof redan.

Och jag måste bara tillägga att guud vad jag älskar min mamma! Hon är den finaste människan jag vet!


11 februari

Var menat att när jag sluta jobba klockan halv åtta ikväll så skulle jag gå hem och sova. Men de sluta med att jag tog datan under armen och tralla över till Pernilla och kolla film istället. Mycket bättre!


10 februari

Klockan 7 imorse gick jag och Kajsa till gymmet och sprang 5km och lite gym på de. Förbannat duktiga är vi måste jag säga. Kom hem vid kvart över nio och sen dess har jag ätit frukost och tvättat som jag håller på med fortfarande. När jag är klar med de så ska jag försöka få med Pernilla att hitta på nått med mig. Så jävla tråkigt att bara sitta framför tvn på sin lediga dag.

Satt och kolla igenom min blogg och va jag skrev för exakt ett år sen. Då hade jag inte ens flyttat och stressa på som fan med min tavla som jag gjorde som jag blev så nöjd över. For runt med Kandell överallt och var med honom jämt och lova varandra att vi alltid skulle vara bästa vänner och aldrig skulle sluta umgås. Jag träffa en kille för första gången på en fest som jag inte ens la märke till. Hade pernilla och Kajsa bosatta på Hammarby. Var rädd att jag skulle bli deprimerad av att bo ensam, ville skaffa mig en hobby och fick konstiga panikattacker på natten.

Nu sitter jag här ett år senare med tavlan i förrådet, ingen kontakt med Kandell (tråkigt men så blir de), har dejtat och slutat dejtat killen som jag inte ens la märke till, har skaffat mig träning som hobby, har Pernilla bosatt i huset brevid och snart Kajsa 2 våningar upp, får inga konstiga panikattacker på natten och jag är inte ens i närheten att bli deprimerad av att bo ensam! Lyckligare än nånsin är jag!

6 februari

Kvällen igår var sjuukt kul! Förfest hos Appel sen bmb. Jag ville att kvällen aldrig skulle ta slut så när krogen stängde tog jag och Pernilla taxi till mcdonalds stenby. Av nån anledning.. Va i helvette gjorde vi de för?! Jaja. Där satt vi iaf till klokan fem och jag har nog aldrig haft så kul på en mcdonalds i hela mitt liv. Skratta så vi grät och snöt oss som om vi inte satt på en restaurang. Världens äckligaste tjejer. Sen tog vi taxi hem till mig och dog i sängen.



5 februari

Jaha. Efter en nykter kväll igår så hade jag hoppats på att må bättre idag. Men inte fan gör jag de. Men jag tröstar mig med att jag hade en bra kväll med mina tjejer och att jag fick se Vilda första gången och att jag kunde shoppa lite idag. Nu sitter jag med Linnea och Sarah och väntar på att Katja ska komma. Jag är jätte taggad och jätte trött.

3 februari

De är väl för fint att bli sjuk till sin lediga helg. Slutade jobbet klockan ett idag så då gick jag hem och sov i två timmar och sen dess har städat, gjort försök att plugga teori och.. ja de är typ de. De värsta som finns är att inte göra nånting. Har vart lätt deprimerad idag för de enda jag tänker på när jag inte gör nått är stress. Stress över körkort och stress över mig själv.

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och kolla solsidan tills jag somnar!

2 februari

Lyckan att tro att man vakna halv tio och kände smått panik för man sov för länge, sen när man har duschat och kollat på klockan är den halv nio! Oj va glad jag blev! Så då koka jag te och kötta i massa vitlök i så min förkylning som knappt jag fått ska försvinna! Snart ska jag och Katja gå till friskis och träna sen ta en promenad till öb och shoppa rengöringsmedel och sånt. Tur att jag har henne, hon är lika beroende på att ta vara på sina lediga dagar som mig.


RSS 2.0